'
Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
Wil jij ook zo'n mooie nieuwbouwwoning?

't Rijkje Oostvoorne

De mooiste plek

Oostvoorne is een badplaats waar het kleinschalige, het dorpse, zorgvuldig bewaard is gebleven. En waar toch voldoende plezierige voorzieningen aanwezig zijn.

Vanuit 't Rijkje is alles wat je nodig hebt eenvoudig en snel te bereiken. Vijf minuten fietsen en je zit in het centrum van Oostvoorne waar je diverse winkels vindt, een aantal supermarkten, gezellige cafés en verschillende restaurants. In Oostvoorne vind je ook basisscholen, een overdekt zwembad en diverse sportverenigingen.

Oostvoorne wordt omgeven door groen en water. Je kunt heerlijk uitwaaien of juist zonnebaden op het Noordzeestrand, eindeloos wandelen in de Voornse duinen, zeilen op het Brielse Meer, of fietsen in de omgeving. Het vormt de perfecte woonomgeving voor watersporters, voor zonaanbidders en natuurliefhebbers.

Oostvoorne heeft het

Waar je nog geniet van rust
en ruimte

De Haringvlietdam is het begin van een strandtraject van ruim 10 kilometer, via Rockanje tot aan het strand van Oostvoorne. De kust van Voorne is meer dan alleen strand en zee. De diverse strandgedeelten hebben elk een eigen karakter door de verschillen in de voorzieningen, de mogelijkheden en de omgeving. Voor gezellige drukte en strandvermaak is het badstrand van Rockanje ideaal.

Gevarieerd natuurgebied
Voor natuurliefhebbers is het Groene Strand een heerlijke plek. Het Groene Strand is een voormalig strand bij de monding van de rivier de Maas. Door de aanleg van twee dammen ontstond een meer en raakte het strand begroeid. Het heeft zich daardoor ontwikkeld tot een gevarieerd natuurgebied met vochtige duinvalleien, struwelen, het Oostvoornse Meer, een lagune en een vogeleiland.

Heerlijk wandelen op

Landgoed Mildenburg

Het 30 hectare grote landgoed Mildenburg, gelegen aan de noordwestelijke rand van Oostvoorne, is een heerlijke plek om te wandelen. Van dit 18e-eeuwse landgoed zijn de grote hoofdlaan en wat stukjes van de andere lanen overgebleven. Een oud beukenbos vormt de overgang van het landgoed naar een binnenduinbos. Een hoog duin biedt uitzicht op het Groene Strand en het Oostvoornse Meer. De Wielewaalroute is een gemarkeerde wandelroute van 2 km.

Oostvoorne

Waar alles nog dichtbij is

't Rijkje is gelegen aan de rand van Oostvoorne. Strand, zee en duinen liggen op een steenworp afstand. Net als alle plezierige dorpse voorzieningen. Wie op zoek is naar meer, gaat naar het nabijgelegen Brielle met zijn vele winkels en gezellige weekmarkt. Of naar de historische vesting- en marinestad Hellevoetsluis, dat eveneens op een steenworp afstand ligt. Hier vindt u een zestal jachthavens, theater De Twee Hondjes, bioscoop Tivoli, diverse cafés en restaurants, plus verschillende basisscholen en instellingen voor voortgezet onderwijs. Ook wereldstad Rotterdam, met zijn theaters, bioscopen, winkels, restaurants, cafés en musea, is vanuit Oostvoorne met de auto in een mum van tijd bereikbaar.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111