'
Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
Wil jij ook zo'n mooie nieuwbouwwoning?
't Rijkje Oostvoorne 22

Highlights 't Rijkje Oostvoorne:

't Rijkje Oostvoorne

De mooiste plek

Oostvoorne maakt deel uit van de gemeente Westvoorne, een vooral groene en recreatieve gemeente met een aantrekkelijke variatie aan natuur met rust en stilte. De Voornse duinen behoren, dankzij hun unieke flora en fauna, tot de belangrijkste natuurgebieden van West-Europa. Op het strand en in de bossen en de duinen is het heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden.

Projectmanager Jaco Brand over 't Rijkje:

Waar energiezuinig wonen
heel vanzelfsprekend is

't Rijkje is een prachtig project op een fantastische plek. De woningen zijn niet alleen qua architectuur heel bijzonder, maar bieden ook het summum aan wooncomfort, omdat ze zeer energiezuinig zijn.
Wij bieden bewoners lagere woonlasten en hogere woningwaarde/- comfortwaarde. Jaco Brand van Aannemersbedrijf Gebr. Blokland vertelt er meer over.

“Een mooie keuken met uitzicht over het water én een gave badkamer”
Rick en Melissa, de eerste kopers van 't Rijkje

Allereerste kopers van een hoekwoning in 't Rijkje

Een droom die uitkomt voor
Rick en Melissa

Rick Rosendael en Melissa Melissant willen graag een vliegende start maken. Ze hopen binnen anderhalf jaar het huis uit te gaan en bovenaan hun wensenlijst staat een spiksplinternieuwe woning. Die droom komt uit: Zij hebben een schitterende hoekwoning gekocht in 't Rijkje met alles erop en eraan.

"Lekker alles nieuw", zegt Melissa. "Een mooie keuken met uitzicht over het water én een gave badkamer!" Rick: "We willen nog even sparen zodat we alles in één keer goed kunnen inrichten. De stijl van 't Rijkje spreekt ons heel erg aan. We kopen de hoekwoning met bouwnummer 1. We hebben Thekla letterlijk gestalkt." Hij heeft het over Thekla van der Weerd, verkoopmanager voor 't Rijkje.

"Eigenlijk gingen we voor een ruime tussenwoning. Thekla heeft ons overtuigd
voor de hoek te kiezen. Wij zijn echt de eerste kopers die onze handtekening zetten, dus we hadden voldoende keuze. Gezien de drukte op de start verkoop, ben ik ervan overtuigd dat we snel buren zullen krijgen."

Spotlight/actie

Gratis financieel advies bij
aankoop woning in 't Rijkje

"Zonder een goed financieel gevoel ga je niet verhuizen", is de stellige overtuiging van Thekla van der Weerd, verkoopmanager voor 't Rijkje. "Dat goede gevoel krijg je bijna als vanzelf in 't Rijkje. Want hier ben je zeker van een betere woning tegen lagere maandlasten." Omdat Thekla van oorsprong uit de wereld van de financiële planning komt kan zij tijdens het verkoopgesprek ook jullie financiële plaatje bekijken.

De badkamer die je zelf zou uitkiezen in 't Rijkje

Waar standaard wel een
heel luxe gezicht heeft

Ongemerkt breng je in je badkamer heel wat uurtjes door. Ontspannen de dag beginnen of juist van je af laten glijden, het zijn die momenten dat je geniet van kwaliteit en luxe. En die beleving begint in de showroom van Bouwcenter Esselink, waar je je nieuwe badkamer (inbegrepen in de koopsom!) compleet kunt bekijken en zelf kunt stylen. Voorpret!

Makelaars Klip en Van Wijk van Klip + Van Wijk Makelaars in Rockanje

Ruim 25 jaar ervaring in de regio Voorne-Putten

Ruim 25 jaar werkt Klip + van Wijk makelaars met veel plezier in de regio Voorne-Putten. Alle medewerkers wonen er ook. Zij kennen de locatie dus als geen ander. En die kennis zetten we graag voor u in. Klip + van Wijk makelaars staat voor... deskundigheid, service en kwaliteit.

Zij zijn aangesloten bij de NVM. Dus kunt u deskundigheid, service en kwaliteit van hun verwachten. Dat is de basis. Een laagdrempelige, persoonlijke, integere benadering maakt hen tot wie ze zijn. De deur bij Klip + van Wijk Makelaars staat daarom altijd open. Letterlijk en figuurlijk. Loop even binnen. Bellen mag natuurlijk ook. De lijnen binnen de kantoren zijn kort, waardoor u altijd snel antwoord heeft op uw vraag. Ook als uw contactpersoon er even niet is.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111