'
Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
Wil jij ook zo'n mooie woning in 't Rijkje?

Download jouw persoonlijke brochure

Stel je woning samen in de woningconfigurator

Met onderstaande configurator kun je jouw woning kiezen en exact samenstellen naar je eigen wensen. Bovendien kun je precies zien wat die extra opties jou kosten en wat het toevoegt aan de plattegronden en gevels. Het gaat zelfs nog een stapje verder want je kunt zelfs je afbouwopties kiezen zoals o.a. schakelmateriaal, deuren en vensterbanken. Ben je helemaal tevreden met je droomwoning? Download dan gratis jouw persoonlijke brochure.

Wil je meer inspiratie en lekker bladeren? Stuur een e-mail naar Thekla en de consumentenbrochure ligt volgende week bij je op de mat!

Gebruik je mobiel de woonconfigurator?
Voor optimale weergave gebruik uw PC!

Projectmanager Jaco Brand over 't Rijkje:

Waar energiezuinig wonen heel vanzelfsprekend is

't Rijkje is een prachtig project op een fantastische plek. De woningen zijn niet alleen qua architectuur heel bijzonder, maar bieden ook het summum aan wooncomfort, omdat ze zeer energiezuinig zijn. Wij bieden bewoners lagere woonlasten en hogere woningwaarde/-comfortwaarde. Jaco Brand van Aannemersbedrijf Gebroeders Blokland vertelt er meer over.

"Alle woningen in 't Rijkje krijgen voorzieningen die ervoor gaan zorgen dat je als bewoner van optimaal wooncomfort geniet tegen de beste prijs. Want duurzaamheid kan vandaag de dag economisch verantwoord worden gerealiseerd. Je draagt bij aan een betere en schonere leefomgeving, terwijl je geniet van een mooi huis met bijna geen energielasten. Deze besparing kan je inzetten om andere leuke dingen te doen, of om eerder af te lossen."

Comfort

Jaco Brand: "Als Blokland doen wij er alles aan om het energieverbruik te beperken en zelfs, indien mogelijk, energie terug te winnen. Zo worden alle woningen voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas, gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning (geen roosters in de gevel; geen koudeval of trek), en een warmtepomp

voor vloerverwarming. Dat laatste is de meest comfortabele vorm van verwarming. Hetzelfde systeem zorgt overigens ook voor vloerkoeling (topkoeling) in de zomer en daar blijken bewoners in vergelijkbare projecten, waar het al wordt toegepast, zeer enthousiast over te zijn. Verder zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen die elektriciteit opwekken."

Duurzaamheid gaat verder

"Duurzaamheid gaat bij Blokland verder dan alleen toepassen van duurzame installaties. Zo wordt nadrukkelijk gekeken naar de detaillering van de verschillende bouwdelen in het licht van onderhoud en luchtdichtheid. Daarnaast is voor 't Rijkje uitvoerig gekeken naar het toepassen van duurzame en onderhoudsarme materialen. Duurzaamheid gaat verder dan alleen energie besparen."

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111