'
Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
Wil jij ook zo'n mooie nieuwbouwwoning?

18 oktober 2019

Update van de bouw

Wat gaat de bouw voorspoedig! Bij een aantal bouwnummers zijn de kappen al geplaatst en voorzien van dakpannen en zonnepanelen.

16 mei 2019

Zonovergoten start bouw event!

Wat hebben we een ontzettend mooie dag gehad op 15 mei 2019. De wethouder heeft samen met de aanwezige kinderen een tijdscapsule ingegraven. Een mooie herinnering waarin alle kopers een boodschap hebben opgeschreven. Het was erg leuk om te zien hoe toekomstige buren elkaar ontmoette en dromen en ideeën met elkaar wisselde.

11 april 2019

Boren van de bronnen

Deze week zijn de eerste bronnen voor de bodemwarmtepompen geboord. De bouw is hiermee dus echt gestart! Op de achtergrond zie je de opgeleverde woningen van 't Rijkje fase 1.

15 februari 2019

’t Rijkje fase 1

De eerste fase van 't Rijkje is al even opgeleverd. Hierin zijn ook multifunctionele woningen gebouwd, zoals ook in fase twee te koop zijn. Bent u dus benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Plan een gezellig dagje naar Oostvoorne en rij meteen even langs fase 1.

18 januari 2019

Goed nieuws!

De zogenoemde GO-brief is naar de kopers verzonden. Dit betekent dat de bouwwerkzaamheden medio april 2019 zullen starten; dan worden de bronnen geboord voor de bodemwarmtepomp. Al in 2020 kun je dus, na een mooie wandeling, heerlijk koffie drinken op het terras van jouw multifunctionele woning!

29 maart 2018

Oplevering fase 1 t’ Rijkje

De woningen van fase 1 staan (bijna) klaar voor de oplevering. En wat een plaatjes zijn het geworden!

Ook interesse in een woning van 't Rijkje? Kom donderdag 12 april 2018 tussen 19.30 en 21.00 uur naar het start verkoop event van fase 2 in ons inspiratiecentrum, Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam.

23 november 2017

Reserveringstraject ’t Rijkje fase 2 in Oostvoorne van start

Vanaf nu is het mogelijk voor geïnteresseerden om een bouwnummer te reserveren voor 't Rijkje Oostvoorne fase 2. Op de website www.hetrijkje.nl zijn nu al de eerste schetsen zichtbaar. We verwachten begin 2018 verkoopklaar te zijn.

30 oktober 2017

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen van fase 1 zijn verkocht! En wat zijn wij trots op dit prachtige project.

Daarom zijn wij ook druk bezig met de voorbereidingen voor fase 2. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen voor dit project.

27 oktober 2017

Koperskijkmiddag ’t Rijkje Oostvoorne

Vrijdag 27 oktober 2017 konden de kopers van 't Rijkje tijden de koperskijkmiddag hun woning van dichtbij bewonderen. Het verkoopteam was aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en de kopers konden wat meetwerk doen voor de inrichting.

12 juli 2017

Voortgang op de bouwplaats

Zo net voor de bouwvak heeft onze uitvoerder nog een overzichtsfoto gemaakt van de bouwplaats.

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij niet bereikbaar in verband met de bouwvak. Vanaf maandag 14 augustus zijn wij weer bereikbaar.

18 mei 2017

Vakantiegevoel tijdens start bouw event

Woensdag 17 mei 2017 is de officiële start van de bouw gevierd met de toekomstige bewoners van 't Rijkje. Wethouder Van der Meij heeft in het kader van duurzaamheid samen met kopers en aanwezige kinderen een boom gepland.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en een drankje in het zonnetje. Dit riep echt het vakantiegevoel op! Ook interesse in een woning van 't Rijkje? We hebben nog een enkele woning beschikbaar, dus neem snel contact op met Thekla van der Weerd tel. 06 - 53 50 64 97.

15 mei 2017

Start bouw event ’t Rijkje

Op woensdag 17 mei 2017 is het zover! Dan vieren wij de officiële start van de bouw van 't Rijkje in Oostvoorne. De handeling zal worden verricht door wethouder Van der Meij, maar wat deze handeling zal zijn blijft nog even een verrassing.14 september 2016

De woningmarkt zit in de lift.

Wie kan rekenen koopt nu een andere woning. De woningmarkt zit in de lift, huidige woningbezitters hebben vaak een te dure rente.
Veel kandidaten zetten vanwege lage rente de volgende stap.
- Starters kopen met een percentage van 1,15% voor 10 jaar lang zekerheid.
- Dertigers en veertigers groeien uit de woning en dealen alles af voor de komende 20 jaar, voor percentages van 2,6%
- Vijftigers werken allemaal langer en genieten van de waardes die eerder opgebouwd zijn en kopen een droomwoning.
Als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor een investeringsplan op maat, mail naar thekla@hetrijkje.nl.

29 augustus 2016

Ruim en overzichtelijk

Ruim en overzichtelijk wonen. Het kan in het Rijkje.
Maak vandaag nog een afspraak om jouw woonwensen verder uit te werken.

16 juni 2015

Rick en Melissa, de eerste kopers van ’t Rijkje

Rick Rosendael en Melissa Melissant willen graag een vliegende start maken, ze hopen binnen anderhalf jaar het huis uit te gaan en bovenaan hun wensenlijstje stond een spiksplinternieuwe woning. Die droom komt uit: Ze hebben een woning gekocht in nieuwbouwproject 't Rijkje in Oostvoorne.
"Lekker alles nieuw", zegt Melissa. "Een mooie keuken met uitzicht over het water én een gave badkamer!"
Rick: "We willen nog even sparen zodat we alles in één keer goed kunnen inrichten. De stijl van 't Rijkje spreekt ons heel erg aan. Wij kopen de hoekwoning met bouwnummer 1. We hebben Thekla letterlijk gestalkt." Hij heeft het over Thekla van der Weerd, verkoopmanager voor 't Rijkje. "Eigenlijk gingen we voor een ruime tussenwoning. Thekla heeft ons overtuigd voor de hoek te kiezen. Wij zijn echt de eerste kopers die onze handtekening zetten, dus hadden we voldoende keuze. Gezien de drukte op de start verkoop ben ik ervan overtuigd dat we snel buren zullen krijgen."

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111