'
Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads

Luxe, duurzaam en degelijk dus, maar dan wel voorzien van hedendaagse technieken en gemakken. Biesheuvel: "De woningen zijn in elk opzicht duurzaam. Niet alleen omdat ze dankzij geavanceerde techniek zeer energiezuinig zijn en voorbereid op de toekomst (met zaken als vloerverwarming/vloerkoeling, warmteopslag, zonnepanelen, en noem maar op. Alles voor een prettig leefklimaat). Maar ook omdat je, als je nu koopt, er over dertig jaar nog steeds volop van geniet. Een woning in 't Rijkje vormt een uitstekende investering. Juist nu. De rente staat historisch laag. Je leent op dit moment tegen 2,5% voor 20 jaar vast, of zelfs 2,7% voor dertig jaar vast. Daar komt nog bij dat de leencapaciteit méér is dan voor de crisis. 't Rijkje is dus in alle opzichten toekomstbestendig!"

Grote verscheidenheid

In de eerste fase van 't Rijkje worden negentien woningen gebouwd voor verschillende doelgroepen. Het betreft een aantrekkelijke variëteit aan woningen: van vrijstaande villa's en moderne twee-onder-één-kapwoningen tot luxe rijwoningen en multifunctionele woningen. Biesheuvel: "We richten ons op verschillende doelgroepen die houden van kwaliteit en duurzaamheid. Van bewuste

gezinnen met kinderen tot mensen die samenwonend zijn en op zoek zijn naar een woning met volop leefruimte en een heerlijk leefklimaat."

Klantgericht ontwikkelen

Die variëteit past naadloos in het plaatje van het klantgericht ontwikkelen en bouwen waarmee Gebroeders Blokland zich onderscheidt van andere bouwers. Biesheuvel: "Voordat er ook maar een schets op papier staat, doen we uitgebreid onderzoek naar de toekomstige bewoners van een project, kijken we naar de gezinssamenstelling, de levensstijl en behoeften. Dankzij het inzicht dat we hierdoor krijgen, weten we beter wat voor soort woningen we moeten bouwen, hoeveel slaapkamers gewenst zijn en hoe groot bijvoorbeeld een badkamer moet zijn. Daarnaast bieden we, ook in 't Rijkje, volop opties om de woning nog beter aan te laten sluiten bij de individuele wensen." Bovendien kent Gebroeders Blokland de markt op Voorne-Putten als geen ander. Biesheuvel, trots: "Ik kom hier zelf vandaan, dus ik vind het belangrijk dat wij met 't Rijkje een voor deze regio onderscheidend product neerzetten. Een toekomstbestendig product dat volop kwaliteit biedt en een mooie detaillering, waarmee we iets moois toevoegen aan het 'eiland'."

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111