Type E Vrijstaande woning

  - Egelantier type E 1
  - Egelantier type E 2

Vrijstaande woning type E

Deze prachtige vrijstaande woning Egelantier heeft een U-vormige living van indrukwekkende afmetingen. De centrale entree in het hart van het huis verdeelt de grote, open living in verschillende woongedeeltes met elk hun eigen sfeer en intimiteit. De grote keuken aan de voorzijde van de woning is ruim 6 meter breed en biedt alle ruimte voor een gezellige woonkeuken met een groot kookeiland in het midden. Het loungegedeelte van de living aan de achterzijde van de woning is heerlijk op de achtertuin gericht door de glazen schuifpui.

Naast de riante leefruimte beneden, bevinden zich drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Bovendien beschikt de woning over een forse zolderverdieping, die nog veel meer mogelijkheden biedt. Deze grote vrijstaande woning heeft behalve een eigen oprit ook de beschikking over een flinke garage en een royale achtertuin.

 

 

Kenmerken
Vrijstaande woning

Aantal slaapkamers 3
Gebruiksoppervlakte 159
Inhoud (excl. berging) 617

Karakter

Ruime entreehal met toilet Grote U-vormige woonkamer met schuifpui Open woonkeuken aan de voorzijde met ruimte voor kookeiland Grote aangebouwde garage met eigen oprit Royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet Drie royale slaapkamers Royale, vrij indeelbare zolderverdieping

Plattegronden

Bekijk ook de andere woningen