Type B Multi- functioneel

  - Fase 2 44
  -
  - Type B - Zilverschoon 1

De multifunctionele woningen Zilverschoon hebben niet alleen een markante uitstraling van buiten, maar ook een bijzondere indeling van binnen. De grote living bestaat uit drie geschakelde gedeeltes die samen een ‘Z’ vormen. De grote keuken aan de voorzijde van de woning is maar liefst 5,5 meter breed en biedt alle ruimte voor een volwaardige woonkeuken of een keuken met een fors kookeiland. De centrale entree aan de zijkant van de woning creëert een natuurlijke scheiding tussen de keuken en het loungegedeelte aan de achterzijde.

Door de uitbouw aan de achterzijde ontstaat niet alleen een aangenaam beschutte zithoek op het terras, maar ook twee open geschakelde gedeeltes. Ideaal om je woning helemaal naar eigen idee in te delen, met een loungehoek, leeshoek, werkhoek of speelhoek voor de kinderen. Met twee schuifpuien naar de achtertuin is elke indeling mogelijk.

 

Kenmerken
Multi- functioneel

Aantal slaapkamers 3
Gebruiksoppervlakte 124
Inhoud (excl. berging) 483

Karakter

Ruime entreehal met toilet Grote inpandige berging Royale z-vormige woonkamer met 2 schuifpuien Open woonkeuken aan de voorzijde met ruimte voor kookeiland Heerlijke badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet Drie ruime slaapkamers waarvan de achterste met grote lichte dakkapel

Plattegronden

Bekijk ook de andere woningen