Type C Levensloop- bestendig

  -
  -
  - Type C - Zilverschoon 1

De multifunctionele woningen Zilverschoon hebben een heerlijk ruime en diepe living met open keuken, en vallen daarnaast op door de luxe van een compleet woonprogramma op de begane grond. De grote keuken aan de voorzijde van de woning is maar liefst 5,5 meter breed en biedt alle ruimte voor een volwaardige woonkeuken of een keuken met een fors kookeiland. Iedereen kan aanschuiven! De centrale entree aan de zijkant van de woning creƫert een natuurlijke scheiding tussen de keuken en het loungegedeelte aan de achterzijde.

Door de uitbouw achter ontstaat niet alleen een aangenaam beschutte zithoek op het terras, maar ook een natuurlijk afgeschermd gedeelte met ruimte voor een slaapkamer en badkamer. De badkamer zelf biedt voldoende ruimte voor een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Een levensloopbestendige woning die het mogelijk maakt om hier jarenlang in alle comfort te blijven genieten.

 

 

Kenmerken
Levensloop- bestendig

Aantal slaapkamers 2
Gebruiksoppervlakte 110
Inhoud (excl. berging) 450

Karakter

Compleet woonprogramma op de begane grond Ruime entreehal met toilet Grote inpandige berging Royale woonkamer met schuifpui Open woonkeuken aan de voorzijde met ruimte voor kookeiland Heerlijke badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet Royale slaapkamer op de verdieping met grote lichte dakkapel

Plattegronden

Bekijk ook de andere woningen