Type D Vrijstaande woning

  - Type D - Egelantier
  - Type D - Egelantier 1

Deze prachtige vrijstaande woning Egelantier heeft een indrukwekkende U-vormige living met op de begane grond een fraaie uitbouw in de zijgevel. Door deze zijuitbouw ontstaat nog meer ruimte voor een gezellige zithoek. De centrale entree in het hart van het huis verdeelt de grote, open living in verschillende woongedeeltes waarbij de uitbouw een grote, lichte eetkamer creƫert. De grote keuken aan de voorzijde van de woning is ruim 6 meter breed en biedt alle ruimte voor een gezellige woonkeuken met een kookeiland in het midden. Het loungegedeelte van de living aan de achterzijde van de woning is heerlijk op de achtertuin gericht door de glazen schuifpui.

Omdat de uitbouw ook doorloopt op de eerste verdieping, is hier ruimte voor maar liefst vier mooie, grote slaapkamers. Bovendien beschikt de woning over een forse zolderverdieping, die nog veel meer mogelijkheden biedt. Deze grote vrijstaande woning heeft behalve een eigen oprit ook de beschikking over een flinke garage en een royale achtertuin.

 

 

Kenmerken
Vrijstaande woning

Aantal slaapkamers 4
Gebruiksoppervlakte 165
Inhoud (excl. berging) 643

Karakter

Ruime entreehal met toilet Grote U-vormige woonkamer met schuifpui Sfeervolle erker aan de zijkant Open woonkeuken aan de voorzijde met ruimte voor kookeiland Grote aangebouwde garage met eigen oprit Royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet Maar liefst vier slaapkamers Grote, vrij indeelbare zolderverdieping

Plattegronden

Bekijk ook de andere woningen